torsdag 31 mars 2011

Nya kort

Jag har gjort två kort och använt färger som jag annars inte brukar använda, "mina färger" är ju brunt i olika nyanser. Men jag vet inte om jag blev inspirerad av vårens färger eller av Charlottas färgsprakande alster som hon gjorde på scrapträffen på Scrapparazzi i lördags...  eller både och :)
Blommorna har jag gjort efter ett tips i en scraptidning. Vi har ju haft mycket blomtema på Scrapparazzis Inspirationslördagar samt Make & Take så vem vet... kanske visar vi fler blommor :)

 Den fina textstämpeln lånade jag på träffen av Nina, tusen tack för lånet!

 Äntligen kom de stora bradsen till användning.

Korten är 11 x 11 cm.
Ha en underbar dag :)

onsdag 2 mars 2011

Ett GRATTIS kort


Testade denna enkla men roliga kortvikning för ett tag sedan. Mått på kortet när det är ihopvikt ca 15 x 15 cm.
Papperet kommer från ett pappersblock som öljde med en Cardmaking & Papercraft tidning (en av mina favorittidningar). I det blocket fanns massor av blommiga papper men nästan alla är i starka färger, mest rött och gult, inte riktgit "mina" färger men denna kändes mest dämpat av de alla.... fast jag har använt några av de andra papperna också men jag märker att det ärs vårt att bli nöjd med ett alster, speciellt kort om jag använt färger som jag inte riktgit gillar att använda när jag gör kort.

Fjärilen är ett 3d klistermräke som jag inhandlat på en mässa. Stämpeln kommer från Reprint.



Idag är det Make & Take på Scrapparazzi så kom gärna förbi och gör en egen pappersblomma under vägledning av Make & Take Divan Charlotta. Det är drop in mellan 18 - 19.30
Och ni måste bara få titta på Veronicas underbara kort som hon bloggat idag i Scrapparazzis blogg

Ha en trevlig dag!