måndag 28 februari 2011

I'm back... are you?

Oj vad länge sedan jag uppdaterat här. Har funderat över meningen med bloggen och t o m tänkt att jag kanske ska sluta blogga eftersom jag inte hinner men jag ger bloggen en chans till och gör så gott jag kan så får vi se. Jag ser ju också bloggen lite som en livsbok så av den anledningen tycker jag att det är värt att försöka hålla den vid liv.

Jag har inte slutat scrappa utan har gjort en hel del kort och hela två layouter. För ett tag sedan fick jag en fin present från Charlotta som hade varit på mässa och köpt två jättefina 3d ark (jag är ju fortfarande förtjust i att göra dessa 3d kort). Dessa ark hade blivit liggandes ett tag men igår tog jag fram dem och gjorde dessa två kort.

På det första kortet med fjärilarna har jag använt ett papper från Melissa Frances, allt annat kommer från 3d arket, förutom textstämpeln då förstås. Jag tyckte inte att det behövdes något mer.

 

På det andra kortet använde jag ett papper fr Provo Craft som jag haft läääänge så det var skönt att få använda det, jag har faktiskt blivit mkt bättre på att använda mina "gamla" papper samt mina spillbitar. Det märks fortfarande inte att det minskar något av det men nån gång kommer det väl att märkas?!
Här har jag också använt min Martha Stewart stans, jag har slutat stansa i cardstock med M. S. och Fiskars stansar då 3 st har gått sönder. Så nu håller jag mig till tunnare papper.
Stämpeln kommer från Inkido.


 Charlotta sa att "Vad ger man till en som har en hel scrapbutik" men jag blev jätteglad för de fina 3d arken och för gesten förstås :)

Ha det gott!

2 kommentarer:

  1. Vad kul att de kom till användning! Kortet blev ju jättefina - och sluta för all del inte att blogga!!!

    Charlotta

    SvaraRadera
  2. Superfina kort!!!

    SvaraRadera