tisdag 21 juni 2011

Filmtips och ett nytt kort

Idag vill jag tipsa om två bra filmer som jag rekommenderar. Den första är Brända av solen, gjord av självaste Nikita Michalkov och med honom (och hans 6 åriga dotter) i huvudrollen. Visst har jag läst  faktaböcker om den Röda terrorn i Sovjet på 30-talet då Stalin utrotade miljontalsmänniskor av ren nöja och obefogad misstänksamhet men att se denna fantastiskt välgjorda film var som att få ett personligt ansikte för det.
Mitt andra filmtips är Burn after reading, rolig, spännande och helt oförutsägbar film, t o m jag skrattade högt när jag såg den, man vill bara se mer och mer! Och jag måste säga att det är första och enda filmen där jag tyckte om Brad Pitt. George Clooney är också med, men han är alltid bra! Se den!

Och  så passar jag på att visa ett kort. Det liknar  kortet jag visade i förra inlägget med ängeln. Änglarna komemr från ett ark från Ladybug & Firends om jag inte minns helt fel så jag har några änglar kvar och blev inspirerad att göra ett till TACK kort till världens bästa bokföringsassistent Sahar som är utomordentlig noggrann, hjälpsam och har ett stort hjärta!
Papper från Pion design och Maja design (Kaffe på trappan, ett av mina favoriter som jag aldrig tröttnar på)
Den lilla bruna blomman har jag stansat ut av samma papper (Kaffe på trappan) och lagt en pärla i mitten. Löven har jag stansat med min nya favorit lövstans som både stansar och embossar
Insidan av kortet fast bilden är fel, den ska vridas ett varv, alltså är det sidkanten på kortet som jag dekorerat:
... och baksidan:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar