lördag 13 februari 2010

Alla Hjärtans dag kort
Det här kortet tyckte jag inte om när det blev klart... det är något med det mönstrade papperet i bakgrunden som stör mig, förstår inte varför och har köpt det... Och så ångrade jag valet av färg på organzabandet men jag orkade inte byta till ett annan färg. Men det hör väl till... man blir inte nöjd med allt man gör, tänk så tråkigt det hade varit om det var så.

Papperet som ser ut som kortlek är från MM Love Struck serien och heter Foiled Card

Har ni köpt och använt det papperet ge mig gärna tips på vad man kan göra med det, jag tycker att det var ganska svårt att använda det om man inte klipper ut det i mindre bitar...Biljetten har jag skrivit ut från Miss CutiePie, det finns fler biljetter att skriva ut och alla är så underbara.


Ett annat kort som jag utmanade mig själv att göra ska jag strax visa i Scrapparazzis blogg

Häng med dit :)


Idag är det en stor dag i vår familj, världens bästa stora syster fyller 19 år... helt otroligt vad tiden går fooooort... så för exakt 19 år sedan låg jag på BB i Visby med en nyfödd Sara i famnen.All min kärlek till dig älskade dotter :)
Och trevlig helg på er!

4 kommentarer:

 1. jag kom på vad det är jag inte gillar med kortet... det känns rörigt och bakgrundspapperet ger också ett rörigt intryck i mina ögon i a f. Skönt att kunna sätta fingret på det så nu kan jag släppa det :)

  SvaraRadera
 2. Man gillar inte alltid vad man gör och det är ju bra med! För när man kommer på varför så lär man sig ju något nytt!!
  Och det är modigt att visa upp det med!!!

  SvaraRadera
 3. Fast jag gillar kortet, men jag kanske är ganska rörig också... Jag hade nog vänt på det mönstrade papperet så att det kommer likosm nerifrån det där mönstret om du fattar vad jag menar... ;D
  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 4. Ett stort HJÄRTA till dig idag. Ha en bra dag. Kram Lena

  SvaraRadera