torsdag 11 februari 2010

Inget undantag här inte...

... det råder Alla hjärtans Dag feber i bloggvärlden just nu så jag tänkte också visa två kort på samma tema :)Det är två stafflikort som jag gjorde nyligen. Jag har en tendens att tycka att saker och ting ser krångliga ut att göra men om jag får se när någon annan gör det live så kan jag ofta bli förvånad över att det inte alls var så komplicerat som jag först trodde... Det var Ulwa som visade hur man gör och jag kan säga att det inte alls är svårt utan snarare vansinnigt roligt att göra. I Scrapparazzis blogg finns en tutorial på hur man gör dessa kort.Det röda hjärtat har jag stansat ut och embossat med Cuttlebugen, stämparna på båda korten fick jag låna av Maiden, tack för lånet :) Blommorna är från Prima.På det andra kortet har använt Pearl Maker och spets. De små blinghjärtanen har jag haft länge i min låda, de är tyvärr inte självhäftande så det var pilligt att limma fast dem. Tack och lov att denna underbara produkt finns, älskar glue line jag som älskar att använda spets och band på kort och Lo.

På det andra kortet har jag satt fast hjärtanen med Glue Dots, också en älskad favorit hos mig :)
I Scrapparazzis blogg ska jag strax blogga en påse som jag altrat, också Alla Hjärtans dag tema på den, så vill du se den är du välkommen dit :)Tack för mig för den här gången, syns snart igen :)

Ha en underbar torsdag :)

2 kommentarer:

  1. Så snyggt du har fått det i din nya blogg. Prickigt....snyggt. Jag vet du gillar det. Dina stafflikort är så fina. En roligt vikning det där. Gillar det stora hjärtat, så snyggt. Själv har jag inte gjort några Alla Hjärtans Dags kort alls. Ha en bra helg. Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Vilka fina kort :) Traditionella i färgerna, jätte fint!
    // Miss E

    SvaraRadera