söndag 21 februari 2010

En av mina favorit Lo

Oj så fort söndagen har gått. Idag orkade jag inte ta tag i städningen, kände mig jättetrött och illamående så jag har tagit det lugnt, med Elviras ord uttyckt har jag "latat mig" hela dagen (hon har varit hemma hos kompis och lekt) och sedan har vi spelat lite FV. Magnus håller på att göra en latte till mig och medan jag väntar på det så tänkte jag att jag skulle flytta över några alster från min gamla blogg. Den här Lo'n är en av mina favoriter (av dem jag gjort), jag tycker mycket om bilderna, de är tagna några dagar innan Elvira blev kortklippt. Papperet och chipboard bokstäverna är från Cosmo Cricket, också en personlig favorit.
Cosmo Cricket har ju jättefina jounalingcards och därifrån kommer Adore-rutan som jag satt några blinghjärtan på.
Jag måste erkänna att jag är dålig på att ta tag i fotoframkallning, har hur många bilder som helst, alla här hemma har en egen kamera och fotar så det blir en hel del foton, men när det kommer till framkallningen så är det lite dött tyvärr. Ibland gör jag ett ryck och framkallar många på en gång men det hade varit bättre om jag istället görde det lite oftare. Att skriva ut är inget alternativ för mig, föredrar framkallning!
Hur gör du? Skriva ut eller framkalla? Hur ofta? Favorit framkallningsställe?
Ha en fortsatt trevlig söndag, nu ska jag avnjuta min goda caffe latte och facebooka lite :)

7 kommentarer:

 1. Hej
  Jag framkallar via fuji film. Perfekt så har man korten i brevlådan efter två dagar. sök på 100 kort gratis så brukar dom ha bra erbjudande;)!

  Kraaaaam på dig!

  SvaraRadera
 2. Å ja den är sååå fin!

  Framkallar också helst hos Fuji, tycker de blir bra och det går snabbt och är billigt! Men nu KAN jag faktiskt skriva ut bilder hemma också, bra när man har en idé som måste ut i en LO på en gång liksom...

  Kram och vad bra att du tar det lugnt emellanåt!

  SvaraRadera
 3. Fuju gratis 100 foton med bara portkostnaden på någon 50-lapp jag också!

  SvaraRadera
 4. Denna LO du har gjort är underbar. Fina fotografier och pappret är kanon.
  Jag använder bilder från nätet till de få påskkort jag gör.
  Jag brukar passa på och framkalla 100 bilder när det är gratis. Dom kommer dom där erbjudanderna titt som tätt.

  SvaraRadera
 5. Jättefin LO!

  Jag skriver ut hemma. Är en sådan som hittar ett papper o tänkter: så perfekt till det kortet! Å så blir det något av det.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig layout!! Många fina detaljer och Cosmo cricket har ju så härliga papper. Jag framkallar till träffarna oftast, och då blir det oftast många bilder... Borde framkalla oftare så det inte blir så många varje gång. Jag googlar på gratis bilder och tar där man kan få gratis, brukar vara på lite olika ställen. Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Jobbigt att behöva vara sådär hemskt trött och illamående. Hoppas att du mår bättre idag.

  Jätte fin LO :)

  Jag framkallar också mina foton inte bara till mina LO´s utan också för att sätta i barnens fotoalbum. Senaste tiden har jag skrivit ut en del foton men oftast framkallar jag.
  Hur ofta?
  Hmm oj. Jag är hemskt dålig på att framkalla kort och det blir väldigt sällan.

  Jag brukar framkalla med fuji när de har sitt erbjudande om 100st gratis :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera