torsdag 25 februari 2010

Ett nytt kort

Jag har svårt att slå mig till ro och scrappa layouter nuförtiden pga tidsbrist, men jag saknar det verkligen. Saknar min mysiga pysselhörna hemma och att sitta där på kvällarna och skapa... jag har nu flyttat (permanent känns det som) min XXL Tote till butiken men har förstås massor av grejer kvar hemma... så att sitta på två stolar är inte så bekvämt kan jag säga och att sitta i butiken de korta stunderna det går är inte att jämföra med att scrappa hemma. MEN jag har Lo projekt på G i huvudet i alla fall :)

Idag visar jag ett kort som jag gjorde med de underbara papperna från MM Vintage Findings. När jag hade monterat tagen så märkte jag att jag glömt bort att det skulle sitta en brad i hålet så jag fick hitta på en annan lösning men då hade jag redan tagit fotot.


Den vita blomman är en metaldekoration från Artoz, älskar dem, finns i vit, svart och guld. Man kan böja dem som man vill så får man en härlig 3d effekt.
Återigen blev det så att när jag tittar på det färdiga kortet så känner jag att jag kunde haft på lite mer blommor på kortets övredel men jag tyckte inte det när jag satt och gjorde kortet... jag är nog rädd för att överdekorera tror jag.
På lördag bär det iväg till Västerås på Cardstockfestival, ska bli så roligt att få möta massor av pysselfolk.
Vad ska du göra i helgen?
Nästa lördag den 6 mars fyller Scrapparazzi 3 år så har du vägarna förbi är du välkommen, det bjuds på tårta och erbjudanden :)

5 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag gillar papperet med noterna på!

  Charlotta

  SvaraRadera
 2. Härligt kort! Gillar också de där papperen!
  Låter ju så himla kul med cardstockfestival, (himla fyndigt också, hihi) men jag stannar hemma i helgen, ska ju till Karlstad nästa.... så då kan jag inte komma på kalas heller...;D.
  Men ses vi inte förr blir det i alla fall i april, ser fram emot det!
  KRAMAR!

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort! O jag gillar metall blomman massor. Kanske skulle ta sig till Västerås;)!

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 4. Så jättefint kort! Metallblomman är så läcker tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Oj!!! Vilket härligt kort!!! Gillar allt faktiskt, kompositionen, färgvalet, ja allt :)

  Jag har oxå svårt att hinna med LO's känns det som, att jag sen är en långsamscrappare gör ju inte saken bättre...

  Tack för titten!

  SvaraRadera